Connect with us

Evenimente

ASTAZI are loc cel mai puternic eveniment astrologic al toamnei!

Descopera care este influenta Eclipsei de Luna si a Lunii pline si cum ne afecteaza pe toti!

Published

on

Desi este o eclipsa in penumbra,  implicatia acestui fenomen astrologic asupra noastra este complexa. Oricat ne-am dori sa nu fie asa, un cuvant care defineste destul de bine aceasta eclipsa de luna este urmatorul: MANIE.

Imprejurarile ne ofera prilejurile perfecte pentru a ne dezlantui sentimentele de manie si de negativitate, dar si sansa de a contrabalansa aceasta energie navalnica prin dragoste si creativitate. De asemenea, luna plina din Pesti de pe 16 septembrie iti da mai mult curaj, dar si posibilitatea de a face schimbari si de a-ti depasi umbrele interioare, regenerandu-te emotional, scrie garbo.ro.

Eclipsa de luna de pe 16 septembrie vine parca sa adauge si mai multa tensiune celei conferite de eclipsa solara de pe 1 septembrie. Aceste eclipse fac de fapt parte dintr-un ciclu astral mai amplu care a inceput in 2008 si se va termina in februarie 2017. Cu toate acestea, eclipsa de luna de pe 16 septembrie se doreste a fi unul din cele mai importante momente ale acestui ciclu astral. In plus, Marte este in Sagetator, ceea ce va accentua ego-ul (Soarele) si sentimentele de manie (Luna), iar Venus si Uranus se afla si ele in opozitie. Este important de aceea sa fim mai toleranti si sa ne exercitam capacitatea de empatie la un nivel global pentru a evita agravarea conflictelor deja existente sau a da nastere altora.

Trebuie retinut si faptul ca energiile celor mai importante planete: Soarele si Luna se afla chiar in semne opuse ale horoscopului (Soarele se afla in Fecioara, iar Luna in Pesti), creand un echilibru soare-luna, yin-yang. Inima si mintea vor incerca sa se armonizeze in interiorul nostru, iar dragostea si ratiunea procedeaza in mod similar. Nu trebuie sa ne sperie faptul ca nesigurantele si temerile noastre sunt aduse in prim plan, caci le vom infrunta cu curaj, eliberandu-ne de ele.

 

Sursa: garbo.ro