Connect with us

Evenimente

Astazi incepe UNTOLD, cel mai mare Festival de muzica din Romania!

Hodor, personajul din „Game of Thrones” va fi DJ la Cluj!

Published

on

Festivalul Untold, la care organizatorii estimează participare a 350.000 de persoane, va începe astazi, la Cluj-Napoca. Principala scenă a festivalului, care este în prezent unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din țară, va fi cel mai mare podium amenajat în România, depășindu-l ca suprafață pe cel de anul trecut, care a fost construit pe același amplasament, respectiv stadionul Cluj Arena.

Potrivit organizatorilor scena va avea o înălțime de 28 de metri și o deschidere de 120 de metri, urmând să fie amplasat un număr dublu de echipamente față de prima ediție a festivalului, care a fost anul trecut, când Cluj-Napoca a deținut titlul de „Capitală Europeană de Tineret”, iar Untold a fost principalul eveniment al acestei manifestări.

HodorUna dintre atracțiile festivalului va fi prezența, pe scenă, ca DJ, a lui Hodor, personajul din „Game of Thrones”. Actorul Kristian Nairn, care interpretează acest personaj este pasionat de muzica house și este, de mai bine de cinci ani, un DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions.

La ediția din acest an sunt așteptați să urce, pe cele 10 scene ale Festivalului Untold, peste 150 de artiști atât din România cât și din întreaga lume.

În acest an, conceptul creativ al festivalului pornește de la poveștile nespuse ale Transilvaniei.

 

Sursa: Agerpres

%d blogeri au apreciat: