Connect with us

International

Atacatorul din Virginia- mort!

După ce a ucis 2 jurnaliști, cineva a postat pe un cont de Twitter și unul de Facebook imagini video ce păreau filmate chiar de atacator.

Published

on

Bărbatul care a deschis focul asupra a doi jurnaliști de televiziune miercuri în statul american Virginia și i-a ucis a fost declarat mort la spital, a anunțat Washington Post citând poliția, informează Agerpres.

Inițial, postul local WDBJ7, unde erau angajați cei doi jurnaliști, și alte media au anunțat că suspectul a murit, revenind apoi cu precizarea că bărbatul este grav rănit.

Suspectul a fost identificat drept Vester Flanagan, 41 de ani, iar, potrivit autorităților, ar fi vorba despre un fost reporter al postului WDBJ7, concediat în urmă cu doi ani.

Atacatorul a fugit cu o mașină, dar a fost oprit de poliție după o urmărire pe autostrada 66 și s-a împușcat, au declarat oficiali pentru CNN.

După uciderea celor doi jurnaliști, cineva a postat pe un cont de Twitter și unul de Facebook imagini video ce păreau filmate chiar de atacator. Una din înregistrări arăta clar o armă în timp ce persoana care filma se apropia de reporteră.

%d blogeri au apreciat: