Connect with us

National

Atenţionare de călătorie privind Croaţia

Din cauza numărului mare de migranţi există posibilitatea apariţiei unor probleme în tranzitul rutier.

Published

on

Ministerul de Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Croaţiei că autorităţile locale au luat măsuri de suspendare, pe o perioadă nedeterminată, a traficului feroviar pe relaţia Serbia-Croaţia.

„Din cauza numărului mare de migranţi, există posibilitatea apariţiei unor probleme în tranzitul rutier prin punctele de frontieră Croaţia-Slovenia de la Harmica şi Bregana şi Croaţia-Ungaria de la Gorican, Dubosevica si Baranjsko Petrovo Selo. La singurul punct de frontieră rutier deschis pe relaţia Croaţia-Serbia – Bajakovo – se înregistrează un trafic accentuat şi există posibilitatea formării de cozi semnificative, în special pentru autovehiculele de transport marfă”, precizează MAE.

Întrucât situaţia din teren poate suferi modificări de la o oră la alta, se recomandă cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Republica Croaţia să consulte paginile de internet ale Automobil Clubului Croat -http://www.hak.hr/en , Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate -http://www.hznet.hr, Autorităţii Portuare Croate –http://www.portauthority.hr şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilăhttp://www.ccaa.hr), pentru informaţii actualizate.

 

 

Sursa: Mediafax

 

%d blogeri au apreciat: