Connect with us

Info Trafic

ATENŢIONARE DE CEAŢĂ ŞI POLEI PENTRU MAI MULTE JUDEŢE

În judeţul Gorj se semnalează ceaţă iar între localităţile Turceşti şi Bâlteni vizibilitatea este mai scăzută.

Published

on

Conform mesajelor de atenţionare nowcasting cu cod galben, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş se va semnala, local, polei, iar în judeţele Buzău, Neamţ, Suceava, Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani şi Galaţi se va semnala local ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, şi izolat, sub 50 de metri (cu posibilitatea depunerii de polei)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anuntă că, la această oră (07:45), în judeţul Vrancea se semnalează, local, ceaţă, pe DN2(E85), cu vizibilitate 100 de metri. Ceaţă se mai semnalează şi pe raza judeţului Bacău, însă vizibilitatea este mai mare (200 de metri).

În judeţul Vaslui se semnalează, local, ceaţă, pe DN28, cu vizibilitate 200 de metri, iar în judeţul Buzău, se semnalează ceaţă densă în zona localităţii Râmnicu Sărat, atât pe DN2 cât şi pe DN22, cu vizibilitatea scăzută (50 de metri).

În judeţul Gorj se semnalează, de asemenea, ceaţă, însă pe DN66(E79), între localităţile Turceşti şi Bâlteni, vizibilitatea este mai scăzută (între 50 şi 100 de metri).

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condiţiilor concrete de drum, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: