Connect with us

National

Au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca

Published

on

Pe  platforma de programare la vaccinarea anti-covid  au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca.

Potrivit unui comunicat al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, în cele 180 de cabinete din toată țara sunt disponibile 10.800 de sloturi/zi. Programarea pentru AstraZeneca începe astăzi și se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie.

Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări, până la data de 11 aprilie. Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.

Ca element de noutate, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile. În județele Olteniei cabinetele destinate vaccinării cu AstraZeneca sunt distribuite după cum urmează: în Dolj , 6 cabinete, în Gorj, Olt, Vâlcea, câte trei, iar în Mehedinti, 2  cabinete.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: