Connect with us

Muzica si film

Au fost prezentate noi detalii din cazul accidentului mortal de pe platoul de filmare al peliculei Rust

Published

on

Sursă imagine: unsplash.com/Sarah Lachise

Apar noi informații în cazul incidentului din timpul filmărilor western-ului Rust, în urma căruia directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată accidental de către actorul Alec Baldwin. Aceasta a decedat din cauza rănilor suferite.

Șeriful din Santa Fe, Adan Mendoza, a declarat că anchetatorii au găsite aproape 500 de cartușe, trei arme de foc și mai multe obiecte vestimentare și accesorii.

Mendoza spune că „Am recuperat ceea ce credem că este posibil să fie muniție reală de pe platoul de filmare. Toate articolele vor fi trimise la laboratorul criminalistic al FBI pentru analiză”. Suspectăm că pe platoul de filmare existau mai multe gloanțe reale. Această anchetă este în desfășurare, așa că nu voi discuta cum au ajuns acolo, dar bănuim că existau. Acest lucru va fi stabilit când se va face testarea de către laboratorul criminalistic”.

Înainte de a ajunge la Baldwin, arma a fost utilizată de asistentul de regie și armurierul.

Procurorul districtual Mary Carmack-Altwies a declarat că momentan nimeni nu a fost arestat sau pus sub acuzare și că este prea devreme pentru a face acuzații, ancheta fiind în plină desfășurare.

Sursă text: digi24.ro