Connect with us

Regional

Cum prevenim tentatia drogurilor la copii

(Audio) Consumul de droguri afectează din ce în ce mai mult persoanele tinere, vârsta primului consum scăzând în jurul vârstei de 14 ani.

Published

on

Consumul de droguri afectează din ce în ce mai mult persoanele tinere, vârsta primului consum scăzând în jurul vârstei de 14 ani. Acest fapt face ca tinerii să fie consideraţi un grup vulnerabil care necesită atenţie sporită, acordându-i-se tot sprijinul instituţional pentru a nu deveni victime ale consumului de droguri. Chiar dacă oamenii cunosc aceste riscuri, ei continuă să le consume, ignorând efectele pe care acestea le au asupra sănătăţii şi vieţii lor în general. 200.000 de oameni mor în fiecare an din cauza supradozelor.

In perioada vacantei de vara, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj anunta ca sta la dispozitia tuturor persoanelor care doresc sa previna dependenta si sa isi protejeze copiii de aceasta tentație. Subcomisar Florin Nicolăiţă, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj, a vorbit la Matinal despre principalele cauze ce duc la dependenta de droguri si cum putem proteja copiii de aceste tentatii mai ales in perioada vacantei de vara:

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: