Connect with us

Evenimente

(Audio) Evenimente la Universitatea din Craiova

Workshop economic si acordare titlu de Profesor Emerit, pentru excelență didactică și de cercetare.

Published

on

La aceasta ora (12.00), la Universitatea din Craiova, se desfasoara a treia ediţie a workshop-ului cu tema “Educaţia antreprenorială a tinerilor în condiţiile noilor cerinţe ale pieţei muncii ”. Acest eveniment se doreste a fi o oportunitate utilă de dezvoltare a relațiilor dintre cadrele didactice din domeniul economic, dar și pentru identificarea unor proiecte comune de colaborare între cadre didactice – elevi – studenți cu implicarea mediului de afaceri.

Directorul Departamentului Relaţii Publice şi Imagine Academică al Universitătii din Craiova, conf. univ. Cristian Stanciu:

 

Tot astazi, Senatul Universității din Craiova va acorda de la ora 14:00, titlul de Profesor Emerit, pentru excelență didactică și de cercetare, profesorului universitar Constantin Fota, cadru didactic al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova. Profesorul Constantin Fota a publicat peste 30 de tratate cărți și manuale, deține peste 70 de tituluri publicate în reviste, iar activitatea științifică numără peste 50 de studii.

Directorul Departamentului Relaţii Publice şi Imagine Academică al Universitătii din Craiova, conf. univ. Cristian Stanciu: