Connect with us

Sport

(Audio) Nicușor Bancu duce Craiova în semifinalele Cupei

Jucătorul Științei descrie golul calificării.

Published

on

CS Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, marţi, după ce a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie, în sferturile de finală ale competiţiei.

La debutul lui Florin Bratu pe banca tehnica, bucureștenii n-au contat în prima repriză, care a stat sub semnul duelului dintre Mitriţă şi goalkeaper-ul Penedo. Portarul dinamovist s-a opus de trei ori salvator, la două dintre intervenţii deviind balonul în  bară. Soarta partidei a fost decisă de golul marcat de Nicuşor Bancu (’56), acesta profitând de o ieşire neinspirată a portarului dinamovist, după o lansare foarte bună a lui Tiago Ferreira. După deschiderea scorului, Craiova s-a retras în defensivă, iar Dinamo a presat permanent în căutarea golului egalizator, care însă nu a venit, spre satisfacția celor 25.000 de spectatori.

La final, autorul golului calificării în semifinale, Nicușor Bancu, a rememorat reușita din minutul 56:

Foto: digisport.ro

Fanii au umplut până la refuz noua arenă a Craiovei, însă imboldul dat de suporteri a fost eclipsat de starea proastă a gazonului. Nicușor Bancu a spus cum e să joci în fața unui stadion plin:

A consemnat Gabriel Liviu Balica.

Ultimul sfert de finală al Cupei Romaniei este cel dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi, duel programat marţi, 13 martie, de la ora 17:30.

%d blogeri au apreciat: