Connect with us

Regional

(Audio) Seminar International la IPJ Dolj

Activitatea reuneşte specialişti de investigare a fraudelor din judeţele Alba, Arad, Călăraşi, Olt dar si din strainatate.

Published

on

Ieri a inceput la Craiova cel de-al doilea seminar internaţional din cadrul Proiectului INTACT, finanţat de Comisia Europeana, aferent Programului Hercule IIIPregătire împotriva fraudei, al cărui beneficiar este Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj. Activitatea reuneşte , in calitate de parteneri, specialişti de investigare a fraudelor din judeţele Alba, Arad, Călăraşi, Olt, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor vamale din cadrul Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin, Vămii Lom din Bulgaria şi Agenţiei Naţionale Vamale şi Fiscale din Ungaria.

Seminarul se deruleaza pe parcursul a 3 zile, tema fiind creşterea conştientizării agenţiilor de aplicare a legii implicate in lupta împotriva contrabandei şi a contrafacerii de produse din tutun în România, Ungaria şi Bulgaria, dupa cum a declarat la Radio Oltenia Craiova, subcomiar Alin Apostol, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj:

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: