Connect with us

International

Australian Open: Două cazuri de Covid-19, în avionul cu jucători

Published

on

Cei 24 de jucători, care au călătorit, vineri, de la Los Angeles la Melbourne, în vederea participării la turneul de tenis Australian Open, au fost plasaţi în carantină strictă, pentru două săptămâni, după ce două persoane, aflate în avionul respectiv, au fost testate pozitiv la coronavirus, informează Reuters şi AFP. Cei doi nu sunt jucători, iar „ceilalţi 66 de pasageri sunt consideraţi drept cazuri contact”. Nici un jucător nu va părăsi camera de hotel fără acordul medicilor și nici nu va putea întrerupe carantina pentru a participa la antrenamente, se precizează într-un comunicat.

Conform presei australiene, în avionul care a venit de la Los Angeles, s-au aflat printre alţii, belarusa Victoria Azarenka, americanca Sloane Stephens, japonezul Kei Nishikori, precum şi americanul Tennys Sandgren, care a fost autorizat să călătorească spre Australia, după ce anunţase, anterior, că a fost testat pozitiv la Covid-19.

Jucătorii au început să sosească în Australia, începând de joi, toţi urmând să respecte o carantină de 14 zile, având, însă, dreptul să se antreneze, timp de cinci ore pe zi, dacă testele efectuate, la sosirea în Australia, au fost negative.

Ediţia 2021 a Openului Australiei la tenis a fost amânată cu trei săptămâni şi va debuta pe 8 februarie, la Melbourne.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: