Connect with us

Muzica si film

Averea lui Elvis Presley, un nou prilej de dispută, după dispariția fiicei sale

Published

on

De la moartea, pe 12 ianuarie, anul acesta, a Lisei Marie Presley, a izbucnit un război, între fiica și mama acesteia, provocat de moștenirea lăsată de unica fiică a lui Elvis Presley,

Bunica Priscilla Presley și nepoata, Riley Keough, sunt în conflict, atât din cauza sumelor mari, aflate în joc, cât, mai ales, a viitorului Graceland, proprietatea monumentală a lui Elvis Presley și adevărat templu al istoriei muzicii.

Potrivit informațiilor din „Daily Mail”, Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, ar fi profitat de o vizită în orașul Memphis, pentru a merge la Graceland și a schimba toate lacătele imensei proprietăți. În consecinţă, Priscilla Presley nu mai are acces la ceea ce a fost casa soțului ei. Doar Riley Keough și Angie Marchese, responsabile cu arhivele și expozițiile de la Graceland, aua acum, acces gratuit. Suficient, pentru a o enerva pe Priscilla Presley, care continuă să respingă testamentul fiicei sale, împotriva căruia a depus o obiecție oficială, în fața justiţiei americane.

Potrivit declarațiilor Priscillei Presley, documentul prezentat după moartea Lisei Marie Presley ar conține mai multe nereguli. Mama defunctei pune la îndoială, în special, data documentului, care i se pare suspectă, faptul că numele ei este scris greșit și susţine că nu recunoaște semnătura fiicei sale. Adevăr sau invenţie? Justiția americană va decide. Totuși, Priscilla Presley lipsește din cea mai recentă versiune a testamentului, pe care refuză să o accepte.

„Lisa a vrut ca moștenirea ei să meargă la Riley și Ben. A fost dorința ei”, susține o rudă a decedatei, intervievată de „Daily Mail”, citându-l pe Benjamin Keough, fiul Lisei, care a murit, în iulie 2020. Potrivit acestei surse, Riley și Priscilla, nepoata și bunica, „nu se mai înțeleg deloc” și se pare că nu mai sunt în contact.