Connect with us

Regional

Avocat împușcat la vânătoare în Osica de Sus

A fost preluat de un elicopter SMURD și trimis la spitalul din Craiova.

Published

on

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost împușcat accidental în timp ce se afla la o partidă de vânătoare organizată pe un fond situat în zona Osica de Sus, aparținând Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Olt.

Victima a fost împuşcată de un coleg de vânătoare, căruia i s-a descărcat accidental arma. Potrivit lui Mihai Albulescu, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Olt, incidentul a avut loc pe Fondul de Vânătoare 35 Bercica, în zona râului Olteţ.

Rănit destul de grav bărbatul, de profesie avocat în Vâlcea, a fost preluat de urgență de un elicopter SMURD și trimis la un spital din Craiova.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Bujoreni-Vâlcea, care a fost adus până în apropierea subunității de pompieri din comuna Osica de Sus cu o mașină particulară. El a fost preluat de exchipajul SMURD Osica, consștient, cooperant, stabil hemodinamic și respirator, fiind asistat până al sosirea elicopterului SMURD Craiova. Victima a fost preluată de elicopter de pe stadionul din Osica de Sus și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.

Potrivit informaţilor este vorba despre avocatul Veronel Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, din judeţul Vâlcea.

Bărbatul se afla la o partidă de vânătoare împreună cu mai mulți prieteni. În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum a avut loc acest incident nefericit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse: gazetaoltului.ro/ evenimentdeolt.ro