Connect with us

Evenimente

Bani în plus pentru spitale

Printre unităţile sanitare care beneficiază de aceste fonduri se numără şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Published

on

Ministerul Sănătății a alocat anul acesta 244 de milioane de lei pentru programele destinate îngrijirii celor mai grave cazuri internate în spitale. Printre unităţile sanitare care beneficiază de aceste fonduri se numără şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Anul acesta sunt dezvoltate programe de chirurgie endovasculară și intervenții endoscopice digestive. Astfel,  în cadrul programului de Chirurgie Endovasculară Periferică (AP-EVA), Ministerul Sănătății asigură materiale consumabile necesare tehnicilor moderne de  intervenții endovasculare care asigură rezolvarea unor cazuri severe fără intervenție chirurgicală deschisă, cu rezultate superioare.

În acest program a fost inclus un număr de opt spitale care au dotarea și expertiza profesională necesară (Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare „Academician Vasile Cândea” – București, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” – București, Spitalul Universitar de Urgență București, Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” – Cluj Napoca, Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” – Iași, Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș, Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, Spitalul Județean Timișoara).

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: