Connect with us

National

Bătaie în Parlamentul României! Deputatul PNL, Florin Roman, ”agresat fizic” de parlamentarul Dan Vîlceanu

Published

on

Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat, fost PNL) că l-a „agresat fizic” și că, ”în mod golănesc”, l-a lovit cu genunchiul în nas. Liderul PNL și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a condamnat „atacul asupra domnului Florin Roman”, care arată „măsura unei lipse de caracter”.

”Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată, într-o lume civilizată”, a scris deputatul PNL, Florin Roman, pe Facebook. ”I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului, prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic, spre ieșirea din plen”, a explicat Florin Roman. ”În afara sălii de plen, am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul, aplicat în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru că respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată, voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a mai precizat deputatul Florin Roman.

Nicolae Ciucă, lider PNL și președinte al Senatului a condamnat atacul: ”Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă, aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români, dacă nu putem respecta reguli de bază? Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație”, a mai scris Nicolae Ciucă.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON