Connect with us

Regional

Bătut crunt pentru că şi-a cerut salariul

De acelaşi tratament ar fi avut parte şi iubita acestuia

Published

on

Un şofer de 34 de ani din Slatina îşi acuză patronul că l-a bătut crunt pentru că şi-a cerut salariul. De acelaşi tratament ar fi avut parte şi iubita acestuia, care se afla în momentul conflictului împreună cu el. Cei doi au ajuns la secția de primiri urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean nr. 1 din Craiova. Poliţia a deschis dosar de cercetare penală pentru lovire şi alte violenţe.

Bărbatul spune că în cele trei săptămâni în care a lucrat ca şofer la o firmă de transport marfă din Gherceşti, a avut o relaţie amiabilă cu patronul. În urmă cu câteva zile însă, când a solicitat salariul, acesta i-ar fi cerut demisia şi l-ar fi acuzat că a furat motorină. Bărbatul povesteşte că a fost bătut crunt de patron şi de doi angajaţi ai societăţii.

Prietena bărbatului agresat, care se afla lângă el în maşină, spune că a fost lovită şi ea cu brutalitate.

Cei doi au avut nevoie de investigaţii şi îngrijiri medicale.

Patronul a refuzat să comenteze învinuirile aduse în faţa camerei video, dar susţine că fostul angajat l-a furat. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violenţe şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc conflictul.

Fostul angajat şi iubita lui au ajuns la IML pentru a obţine certificate medico-legale. Bărbatul lovit speră să-si obțină drepturile salariale cu ajutorul Inspectoratului Teritorial de Muncă.