Connect with us

National

Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni în stațiuni

Published

on

Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni, începând de astăzi, pentru a începe procedurile de recuperare așa cum au fost prescrise de medicul lor de specialitate, a anunțat ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, pe Facebook.

„Eu verific ca totul să fie pus la punct, știu că și-au dorit să revină pentru că au diverse afecțiuni și au nevoie de tratament dar îi rog să aibă și grijă. Ca totul să fie bine, toți trebuie să avem grijă. Președintele Casei Naționale de Pensii Publice a fost pe teren, de asemenea. La fel și Directorul General al companiei care gestionează bazele de tratament pentru pensionari (TBRCM)” a precizat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a vizitat, miercuri, un centru de tratament din judeţul Covasna, în contextul în care Societatea de Tratament Balnear şi Recuperarea Capacităţii de Muncă (TBRCM) a reluat, începând de miercuri, activitatea de tratament balnear pentru pensionari, în cele 13 centre din ţară, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Seriile dar și condițiile de cazare sunt disponibile atât pe site-ul TBRCM cât și la caseje județene de pensii.