Connect with us

Evenimente

Berevoianu, Moisescu și Semenescu, scoși încătușați din sediul DNA

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu este retinut într-un dosar de cumpărare de influență.

Published

on

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu și omul de afaceri Ovidiu Semenescu au fost scoși încătușați din sediul DNA Ploiești, aceștia fiind reținuți într-un dosar de cumpărare de influență și trafic de influență în legătură cu Apa Nova București.

La ieșirea din sediul DNA, Berevoianu a negat că ar fi luat bani și că ar fi făcut trafic de influență. Vlad Moisescu a negat, de asemenea, că ar fi făcut trafic de influență, iar întrebat cum își explică faptul că se află din nou la DNA Ploiești, el a răspuns că „așa e la Ploiești”.

Cei trei vor fi transportați în arestul IPJ Prahova care se află la Câmpina, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu este suspectat că ar fi făcut trafic de influență în favoarea societății Apa Nova București prin intermediul lui Vlad Moisescu și Costin Berevoianu, ambii având relații importante în administrația publică locală, potrivit unor surse judiciare.

 

 

 

 
Sursa: Agerpres