Connect with us

Regional

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” redeschide filial din Craioviţa Nouă

Published

on

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” anunţă redeschiderea filialei din cartierul Craioviţa Nouă. Spaţiile ce deservesc filiala au fost renovate şi modernizate, a fost schimbată rețeaua de electricitate și de încălzire, au fost înlocuite elemente de mobilier și au fost aduse noi volume de carte.

Peste 20 de mii de volume sunt disponibile la filiala Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din cel mai mare cartier al Craiovei – Craioviţa Nouă. În fiecare lună, colecţiile filialei sunt completate cu câteva zeci de cărţi noi. În vederea împrumutării cărţilor la domiciliu, craiovenii sunt invitaţi să se prezinte cu cardul de bibliotecă. În lipsa acestuia, doar în baza Cărţii de Identitate, li se eliberează gratuit un permis de bibliotecă.

Programul cu publicul rămâne neschimbat: luni, miercuri şi vineri, în intervalul orar 10:00-18:00, iar marţea şi joia, între orele 8:00-16:00. De asemenea, programul de funcţionare al filialei din Craioviţa Nouă se aplică întocmai şi celorlalte trei filiale ale bibliotecii de pe raza municipiului Craiova, din cartierele Rovine, Valea Roşie şi Brazda lui Novac. În total, la nivelul celor patru filiale sunt disponibile aproximativ 100 de mii de volume.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: