️️ 🍂️️ 💝 ️️ 🌟
Connect with us

Muzica si film

Blockbusterul „Spider-man: No Way Home” continuă să doboare recorduri

Published

on

Photo by Joey Nicotra on Unsplash

Filmul cu supereroi a înregistrat încasări de aproximativ 670 de milioane de dolari, ocupând astfel locul 6 în clasamentul all time, în fața unor producții cinematografice precum Titanic și Jurassic World.

Pelicula a avut un profit record și în al patrulea weekend de la lansare, raportând un profit de peste 33 de milioane de dolari.

Muzicalul Sing 2, produs de Illuminaton, devine primul film de la Frozen II (2019) care are încasări de peste 100 de milioane de dolari la nivel național. Acest număr este foarte surprinzător, având în vedere pandemia globală care a redus semnificativ numărul de spectatori din sălile de cinema și publicul căruia i se adresează filmul.

Sursă text: collider.com

Continue Reading

Muzica si film

Colaborarea dintre Zubi și Ashref, „Weight”, este transpusă acum în imagini.

Published

on

Man listening to music

Zubi și Ashref au lansat videoclipul oficial al piesei „Weight”, care a apărut în varianta ei audio în urmă cu o lună. Videoclipul, precum mesajului piesei, transmite multă emoție și este asemeni unei oglinzi pentru toți oamenii care au simțit, de-a lungul timpului, o greutate apăsătoare pe umeri. 

„Weight” este o piesă despre sentimente contradictorii pe care le putem experimenta, cât și despre determinarea de care avem nevoie pentru a merge mai departe pe drumul nostru, indiferent de provocările cu care ne-am putea confrunta. 

O piesă plină de sensibilitate, cu un videoclip pe măsură, „Weight” este acum un pachet complet, care transmite un amalgam de emoții.

Zubi este un artist independent din Abuja, Nigeria, cunoscut pentru vocea sa plină de sensibilitate și pentru piesele sale pline de profunzime. Cea mai cunoscută piesă a artistului este „Sugar”, care a fost apreciată de oameni din Africa de Nord până în Regiunile Caucazului. 

Ashref este un cântăreț din Tunisia, care, în prezent, lucrează la primul său EP.

Continue Reading

Muzica si film

Smiley și Horia Moculescu cântă împreună „Și astăzi, și mâine”

Published

on

Smiley și Horia Moculescu sărbătoresc împreună frumusețea fără vârstă a muzicii prin lansarea piesei „Și astăzi, și mâine”, o emoție pe note, inspirată dintr-o poveste adevărată.

„M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur și simplu muzica, să treacă peste limita pe care o așează timpul și percepția asupra lui. Muzica n-are granițe, bariere și vârstă. Muzica ESTE și atât!”, a declarat Smiley despre piesa ce speră că va fi ascultată cu emoție „Și astăzi, și mâine”

  „Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de grație, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrățișată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus cu generozitate marele artist Horia Moculescu despre dorința de a lansa piesa sa nouă în această formulă atipică.

Cu muzica semnată de Horia Moculescu și versurile scrise de Dana Dorian, „Și astăzi, și mâine” este o producție HaHaHa Production și Cat Music, al cărei clip a fost gândit ca idee și spațiu de filmare cu o simbolistică aparte: „Videoclipul acestei piese este despre firescul iubirii adevărate, despre normalitatea iubirii fără așteptări și despre zbaterea ei în fața așteptărilor. Iubirea învinge întotdeauna, așa cum arată și sfârșitul clipului, plin de încredere și de speranță. Am ales să filmăm mare parte din clip la Opera Națională, din dorința de a elogia cariera maestrului Horia Moculescu sub a cărei baghetă au luat naștere multe hituri care ne-au încălzit viețile.”, declară Ramon Laurențiu Militaru, scenaristul și regizorul videoclipului piesei care își așteaptă spectatorii și ascultătorii din toate generațiile „Și astăzi, și mâine”

Continue Reading

Muzica si film

Nicole Cherry și rareș lansează ,,Toate piesele de dragoste” – piesă din filmul ,,Romina VTM”

Nicole Cherry și rareș continuă seria lansărilor și ne completează playlist-ul dedicat comediei romantice ,,Romina VTM”

Published

on

Nicole Cherry și rareș continuă seria lansărilor și ne completează playlist-ul dedicat comediei romantice ,,Romina VTM”, ce se va putea vedea în cinematografe din luna ianuarie a anului 2023. După ,,Alo, Alo”, prima piesă din soundtrack, cei doi lansează ,,Toate piesele de dragoste”. Piesa este una sensibilă, dar ritmată, care vorbește despre frumusețea începutului unei relații și dialogul dintre îndrăgostiții care încearcă să își ofere o nouă șansă.

,Mi-e dragă piesa asta, are acel ritm latino, care e perfect pentru dans, dar are și un mesaj puternic. Cu siguranță ați avut și voi perioade cu dezamăgiri în dragoste, care vi se păreau că nu se regăsesc în nicio piesă. Sper ca <<Toate piesele de dragoste>> să aline multe suflete.” ne spune Nicole Cherry.

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, Emanuel Masson și David Ciente, iar producția a fost realizată de Emanuel Masson și David Ciente. Fanii artiștilor au parte și de un videoclip, realizat de Loops Production, în regia lui SAN și alături de David Mogan ca DOP. 

,,Dacă în <<Alo, Alo>> personajul meu era lipsit de empatie și interes cu privire la dorințele fetei, în <<Toate piesele de dragoste>> acesta se arată mult mai înțelegător, chiar împăciuitor. Bucurați-vă de piese, căci mai e puțin și veți putea experimenta cu adevărat și personajele din <<Romina VTM>>, fiți atenți la versuri, dezvăluie mult din plot.” ne spune rareș. 

,,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network.

Nicole Cherry este una din cele mai cunoscute artiste din România, fiind un nume sonor în industria muzicală, la doar 23 de ani. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă, participând la numeroase competiții muzicale unde a început să fie recunoscută pentru talentul ei. Primul ei single, “Memories”, a fost un real hit, câștigând chiar și premii precum “Best Breakthrough Artist” în 2014. De-a lungul carierei sale, Nicole a colaborat chiar și cu artiști internaționali precum Mohombi sau Joey Montana. Nicole Cherry e o prezență importantă în lumea muzicală românească, fapt dovedit prin cele peste 2 milioane de fani pe Instagram și alte milioane de vizualizări pe Youtube sau de ascultări pe platformele de streaming.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards. Cel mai recent single lansat pe 11 noiembrie, ,,Tokyo” – a reușit și el deja să cucerească radiourile și pe fanii artistului.

Continue Reading

Muzica si film

Misha Miller lansează “Mahala”, o colaborare incendiară cu Sasha Lopez

Published

on

Misha Miller revine cu o nouă colaborare cu Sasha Lopez, care promite să devină acel hit viral ce se va auzi la toate petrecerile, în cluburi, la radiouri.

”Mahala” este un mix unic în care vocea puternică a Mishei Miller este pusă în evidență de beatrurile electronice ale lui Sasha Lopez. Acordurile originale ale piesei Mahalageasca vin să completeze energia piesei și să o transforme într-un super hit.

„Muzica veche ne inspiră mereu și reprezintă reper în creația noastră. Tocmai de aceea o piesă atât de veche ne-a provocat, iar acum Mahalageasca sună atât de fresh și modern. Ca de fiecare dată, colaborarea cu Sasha a fost o încântare și îi mulțumesc că a acceptat invitația de a lucra împreună. Cu siguranță o să vă placă rezultatul și o să vă inspire”, a declarat Misha Miller.

„Mă bucur că am acceptat invitația Mishei de a mai face o piesă împreună, prima colaborare (Smoke Me) fiind una de mare succes. Când am auzit piesa în varianta de demo, am știut că mi se potrivește și că putem face din ea, împreună, un nou hit internațional”, a spus Sasha Lopez.

Misha Miller

Videoclipul piesei “Mahala” suprinde energia piesei, iar Misha ne bucură cu prezența ei încântătoare în ipostaze atât de inedite de styling, atât feminine cât și masculine. În videoclip, Misha a pus accent pe frumusețea umană și pe libertatea de exprimare fără limite.

Despre Misha Miller

O prezență fresh și carismatică, cu o personalitate complexă, artist și songwriter, Misha Miller a reușit încă de la debutul în muzică să-și asigure un loc în topurile din Europa. A semnat colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri. „Smoke Me”, feat. Sasha Lopez, „What Mama Said” și „Sacred Touch”, feat. Manuel Riva și „Touche”, feat. Sickotoy, sunt doar câteva dintre piesele care au milioane de vizualizări pe YouTube și streamuri pe platformele digitale și au ocupat locuri im

Continue Reading

Muzica si film

Gaz pe Foc și Andra Gogan lansează „Seara de Ajun”, un hit pentru sărbători de poveste

Published

on

Gaz pe Foc și Andra Gogan fac o echipă excelentă, un adevărat mix între generații, pentru lansarea hit-ului „Seara de Ajun”.

„Seara de Ajun” crează cadrul ideal dedicat sărbătorilor de iarnă și ne transpune lângă brad, alături de cele mai importante persoane din viețile noastre. Cu „Seara de Ajun” devenim mai buni, ne apropiem de oamenii din jurul nostru și lăsăm ca spiritul sărbătorilor de iarnă să ne intre în casă și în suflet. 

Piesa „Seara de Ajun” se va auzi pentru prima data într-un concert live, la Sala Palatului, pe 1 decembrie, când trupa Gaz pe Foc va urca pe scenă alături de Andra Gogan la concertul mult așteptat al artistei. 

„Ne-am propus ca melodiile pe care le lansăm să fie apreciate de public, indiferent de vârstă, iar Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate voci în rândul generației actuale. Dincolo de asta, am descoperit în Andra o persoană simpatică, modestă și cu un nivel ridicat de profesionalism, astfel că fiecare sesiune de înregistrări și de filmări pe care am avut-o împreună a fost o încântare. Sperăm ca Seara de Ajun să devină o melodie pe care oamenii să o asculte în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, și care să îi apropie de cei dragi”, au povestit băieții de la Gaz pe Foc. 

„Când am fost contactată de Gaz pe Foc, am fost foarte fericită să aflu că mi-au văzut afișul legat de concertul de pe 1 decembrie de la Sala Palatului și s-au gândit la o colaborare cu mine. La fel de mult m-am bucurat și când am auzit piesa de Crăciun propusă pentru colaborare, pentru că am iubit-o din prima. 

A fost o experiență superbă! Ne-am înțeles de la început, iar la studio, alături de Andy Horjea, producătorul piesei, și Gaz pe Foc totul a decurs perfect. Abia aștept să auziți și voi noua noastră piesă, care este potrivită pentru orice moment în familie. Sper să vă placă!”, a completat Andra Gogan.

Despre Gaz pe Foc

Trupa Gaz pe Foc, care se afla pe buzele tuturor în anii 2000, s-a reunit la începutul lunii august pentru a face o faptă bună. Lucian Viziru, Andrei Roșu, Paul Panait și Alin Lupșa au demonstrat că au în comun, pe lângă dragostea față de muzică, și dorința de a face bine. Astfel, Gaz pe Foc a organizat la finalul lunii septembrie un concert caritabil pentru strângere de fonduri în beneficiu HOSPICE Casa Speranței – fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți, adulți și copii. 

Despre Andra Gogan

Andra Gogan, cea mai populară prezență de pe rețelele sociale, cu peste 14 milioane de urmăritori,  este cântăreață, vlogger și vocea celor mai îndrăgite persoanje pentru copii și adolescenți. De-a lungul carierei sale, aceasta a bifat câteva reușite impresionante. În 2009, Andra Gogan și fratele ei, Răzvan Gogan, au intrat în Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”. De asemenea, aceasta a devenit cunoscută și la Premiile Oscar din 2022, În cadrul cărora a fost difuzat un videoclip viral făcut de aceasta pe TikTok, bazat pe melodia animației „Encanto”. 

Continue Reading

Muzica si film

American Music Awards 2022: Taylor Swift – artista anului

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Muzica si film

Ucigașul lui John Lennon a cerut, pentru a 12-a oară, eliberarea condiționată

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Muzica si film

Armin van Buuren a lansat albumul „Feel Again Pt. 2”, parte dintr-o trilogie mult așteptată

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

%d blogeri au apreciat: