Connect with us

International

Bombardamente, în Ucraina – în ziua de Crăciun

Published

on

Sirenele de raid aerian au răsunat, în această dimineață de Crăciun, în toate regiunile Ucrainei, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Relatări pe social media ucrainene, neconfirmate, menţionau că este posibil să se fi emis alerte de raid aerian, după ce avioane ruse au fost ridicate de la sol, în Belarusul vecin. Reuters nu a putut verifica imediat această informaţie.

Oraşul ucrainean Nikopol a fost vizat, din nou, de bombardamente nocturne ruseşti, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, a anunţat șeful Administraţiei Militare Regionale Dnipro, Valentin Reznicenko, conform RBC, scrie Rador. Oficialul a scris, pe Telegram, că atacurile nu s-au soldat cu răniţi şi că reprezentanții Serviciului pentru Situaţii de Urgență inspectează zonele bombardate.

Mai multe explozii au fost raportate de localnicii din Herson, în prima zi de Crăciun, transmite RBC. Trupele ruse continuă să bombardeze oraşul. Atacurile ruse lansate, ieri, asupra regiunii ucrainene Herson s-au soldat cu 10 morţi şi 68 de răniţi, potrivit celui mai recent bilanţ, dat publicităţii, astăzi, de Iaroslav Ianuşevici, şeful administraţiei militare regionale.

%d blogeri au apreciat: