Connect with us

Muzica si film

Bruce Sprinsteen își reia spectacolele pe Broadway. Spectatorii vaccinați cu serul AstraZeneca nu au acces

Published

on

Cântăreţul american Bruce Springsteen îşi va relua spectacolul „Springsteen on Broadway”,  începând cu 26 iunie, devenind, astfel, prima vedetă, care va concerta la New York, în faţa publicului şi în spaţiu închis, după redeschiderea oraşului. Din păcate, fanii care au primit serul dezvoltat de AstraZeneca şi Oxford, nu vor putea participa la concerte. Vestea nu a fost bine primită în Canada, unde Toronto Star a scris un articol critic cu titlul „Burn în the USA”, făcând referire  la una dintre cele mai cunoscute piese ale muzicianului, în vârstă de 71 de ani.

Proprietarii teatrului Jujamcyn, unde va avea loc spectacolul, au declarat că prevederea a fost impusă „la ordinul statului New York” şi că singura excepţie o reprezintă copiii și tinerii cu vârste mai mici de 16 ani, care trebuie să prezinte dovada unei test negativ la Covid-19 şi să fie însoţiţi de un adult cu schema completă de vaccinare.

Nu va fi obligatorie purtarea măştii, iar producătorii show-ului au anunțat că, în sala cu 1.710 locuri, nu va fi impusă distanţarea fizică.

„Springsteen on Broadway” este văzut ca un test pentru redeschiderea completă a Broadway-ului. Cele mai multe spectacole vor reveni pe scenă începând cu luna septembrie.

În vârstă de 71 de ani, rockerul din New Jersey a avut, deja, 236 de reprezentanţii, cu casa închisă, ale acestui spectacol, în perioada octombrie 2017 – decembrie 2018, un show intim, în care evocă viaţa şi cariera sa.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: