DE ACTUALITATE

Bucovăţ Hill Climb Challenge – Cupa Fix Auto

Dealul Bucovățului a fost, astăzi, locul de desfasurare al evenimentului automobilistic Bucovăţ Hill Climb Challenge – Cupa Fix Auto, organizat de Automobil Clubul Român Dolj și Clubul Midnight Racers, în parteneriat cu şcoala de drift Sorin Ene și Primăria Bucovăț.

La concursul de viteză pe traseu montan (VTM) s-au înscris 42 de piloți, care au concurat în cinci grupe – mașini cu motoare până la 1.400 cmc, între 1.401 și 1.600 cmc, între 1.601 și 1.800 cmc, între 1.801 și 2.000 cmc și mașini cu motoare peste 2.000 cmc.

La finalul cursei, primele trei locuri ale fiecărei grupe au fost ocupate după cum urmează: grupa 1 – Radu Volintiru(I), Alexandru Matei(II) și Mihai Prună(III). La grupa 2, primele trei locuri au fost ocupate de Lucian Bratu(I), Florian Nițurad(II) și Sergiu Târlă(III), iar la grupa 3 a fost câștigată de Anghel Nițu, urmat de Emanuel Năstasă(II) și Bogdan Petrescu(III). La grupa 4, pe primele trei locuri s-au clasat, în ordine, Marius Ionică, Claudiu Ionescu și Alexandru Andreoiu, iar ultima grupă a fost adjudecată de pilotul Claudiu Moțea, urmat de Gheorghe Pârvulescu și Cosmin Bălan.

La clasamentul general, pe primul loc se găsește craioveanul Marius Ionică, iar locul II este ocupat tot de un craiovean, de Claudiu Ionescu. Pe locul III se află bucureșteanul Cosmin Bălan.

 

Sursa: gds.ro

%d blogeri au apreciat: