Connect with us

Muzica si film

„Bullet Train” trece de 100 de milioane de dolari în box office-ul din SUA

Published

on

Photo by Kilyan Sockalingum on Unsplash

După ce a debutat pe plaftormele de streaming la începutul acestei săptămâni, în formatul Premium Video On Demand (PVOD), filmul Bullet Train de la Sony a reușit în sfârșit să treacă de 100 de milioane de dolari în box office-ul intern, în cel de-al nouălea weekend. Fiind ultima mare lansare a sezonului cinematografic de vară, filmul de acțiune a profitat de o piață fără lansări importante și a înregistrat performanțe constante în ultimele două luni.

Regizat de David Leitch, pelicula a debutat în cinematografe pe 5 august și a ajuns în fruntea box office-ului american cu 30 de milioane de dolari. Bullet Train a avut un buget de 90 de milioane de dolari și a obținut peste 130 de milioane de dolari în teritoriile de peste mări, încasările globale depășind 230 de milioane de dolari.

Bazat pe romanul Maria Beetle din 2010 al autorului japonez Kōtarō Isaka, filmul îl prezintă pe Pitt în rolul unui asasin pe nume Ladybug, care se confruntă cu cei mai „letali adversari din întreaga lume” pe cel mai rapid tren din lume, în Japonia zilelor noastre.

Sursă text: collider.com

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON