Connect with us

Regional

Camine renovate si cantina noua pentru studenti

De luni, studenții sunt așteptați să revină și să își ocupe locurile în cămine.

Published

on

De luni, studenții sunt așteptați să revină și să își ocupe locurile în cămine. Se fac ultimele pregătiri pentru acest moment. Potrivit Gazeta de Sud, în două unități de cazare din campusul Agronomie, lucrările de renovare a grupurilor sanitare nu se vor termina până la 1 octombrie. Acestea vor continua pe toată durata anului. Studenții care vor fi cazați în aceste unități vor plăti o chirie cu 30 de lei mai mică decât anul trecut. Lucrări se vor derula și în sediul central al Universității, unde a început deja amenajarea unei noi cantine.

Universitatea din Craiova va pune la dispoziția studenților 2.668 de locuri de cazare în zece cămine. Pentru ele s-au înregistrat 2.750 de solicitări. Reprezentanții Serviciului Cămine şi Cantine, care se ocupă de gestionarea acestor spații de cazare, susțin că cererea este în scădere și dau asigurări că nimeni nu va rămâne fără loc de cazare.

Pe 28 și 29 septembrie sunt așteptați la cazări studenții din toți anii cu excepția celor din anul 1, pentru care a fost rezervata ziua de 30 septembrie.

%d blogeri au apreciat: