Connect with us

National

Campanie anti-Covid: persoanele private de libertate, vaccinate prioritar

Published

on

Potrivit hotărârii de guvern, publicate în Monitorul Oficial, care modifică strategia națională de vaccinare, persoanele private de libertate au fost incluse în etapa a treia A, alături de lucrătorii din HoReCa, bancheri, coafeze, bibliotecari sau casieri, pentru a fi vaccinați prioritar, înaintea populației adulte, care nu s-a încadrat în categoriile de persoane din prima și a doua etapă a campaniei de vaccinare, anunță digi24.

Guvernul a decis, săptămâna aceasta, modificarea strategiei naționale de vaccinare, astfel încât, în etapa a doua, să fie vaccinate și persoanele cu handicap, însoțitorii acestora, persoanele fără adăpost, dar și mai multe categorii din aparatul de stat.

Pentru etapa a treia, guvernul a hotărât să fie introduse mai multe categorii prioritare, care vor fi vaccinate înaintea populației generale, care nu s-a încadrat în niciuna dintre etapele vaccinării.

Vaccinarea populației încadrate în etapa a treia A ar urma să înceapă în luna aprilie, însă autoritățile susțin că imunizarea s-ar putea face mai repede, dacă România primește suficiente doze de vaccin.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: