Connect with us

Regional

Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în Craiova se prelungește

Perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se prelungește cu încă o săptamână.

Published

on

Perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se prelungește cu încă o săptamână.

Pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor din partea persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura uzată, Primăria Municipiului Craiova, în parteneriat cu organizația eColectare anuntă că perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice va continua încă o săptamână, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie.

Astfel, craiovenii se pot programa, în continuare, în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numărul de telefon: 0752.568.092, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 și online pe www.eColecteaza.ro.

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de orice aparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte, grele sau voluminoase.

Conform unui comunicat al Primariei Craiova, în urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 09:00 – 17:00.

Participanții la campanie vor fi recompensați cu premii (aparate electocasnice) acordate în urma unei tombole care a fost amânată pentru data de 06 decembrie 2022, iar premiile puse în joc sunt:

  • 1 Frigider
  • 2 Aspiratoare
  • 3 Mașini de găurit
  • 3 Fiare de călcat

Tombola cu premii se va desfășura la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 06.12.2022, ora 10:00.

Campionii incontestabili ai acestei campanii sunt craiovenii, care au înţeles importanţa colectării şi reciclării deşeurilor electrice şi s-au implicat remarcabil în acţiunea de colectare. La finalul campaniei, care s-a desfășurat în zilele de 25 și 26 noiembrie, rezultatele sunt de excepţie, cu o rată de participare impresionantă: s-au înregistrat peste 300 de comenzi de ridicare a deșeurilor de la domiciliu sau sediu de firmă si s-au colectat peste 10.000 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

%d blogeri au apreciat: