Connect with us

Sport

Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Programul partidelor de joi

Published

on

Campionatul Mondial din Rusia continuă astăzi cu partide din etapa a doua a grupelor. După 1-1 cu Islanda în primul meci, Argentina caută prima victorie în cel mai greu meci al grupei, cu Croaţia. Danemarca şi Franţa se pot califica deja în optimi dacă înving astăzi pe Australia şi Peru.

Danemarca – Australia, ora 15.00

Danemarca vrea a doua victorie la Mondial. Nordicii au prima şansă împotriva Australiei, echipă cu care joacă pentru prima dată într-un meci oficial.

Australia este la a cincea prezenţă la Cupa Mondială şi are nevoie de un rezultat pozitiv la Samara pentru a rămâne în cărţile calificării. „Cangurii” au pierdut în primul meci împotriva Franţei, însă au contestat ambele goluri după faze în care a fost consultat sistemul video de arbitraj. Până acum, Australia a trecut o singură dată de grupe, la Cupa Mondială din 2006.

De partea cealaltă, danezii nu se mai află sub presiune după  victoria cu Peru şi se pot mulţumi şi cu un egal pentru a spera la calificarea în optimi.

Franţa – Peru, ora 18.00

Franţa se poate califica în optimi dacă învinge Peru. „Les Bleus” nu au mai pierdut în faţa unei formaţii sud-americane de la ediţia din 1978, când Argentina s-a impus cu 2-1.

Franța a învins Australia, dar nu a convins. „Cocoşii” vor să-şi asigure deja calificarea în optimi, iar selecţionerul Didier Deschamps ştie cine ar putea face diferenţa în partida cu Peru: „Principala calitate a lui Mbappe este capacitatea lui de a ataca și de a face diferența. El trebuie să o facă cu Peru”.

Argentina – Croaţia, ora 21.00

Argentina – Croaţia este şocul zilei la Campionatul Mondial. Europenii sunt liderii grupei, dar sud-americanii se bazează pe dorinţa de revanşă a lui Messi, după egalul cu Islanda.

Din postura de lideri al grupei, croaţii sunt optimişti  înaintea duelului cu argentinienii. Messi rămâne principalul pericol pentru europeni. Chiar dacă a ratat un penalty cu Islanda, Messi este apărat în continuare de antrenorul Sampaoli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: tvr.ro

%d blogeri au apreciat: