Connect with us

Sport

Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Programul partidelor de vineri

Published

on

Brazilia – Costa Rica, ora 15.00

Veşti bune pentru suporterii Braziliei. Neymar a participat la ultimul antrenament şi va juca azi împotriva naţionalei din Costa Rica.

Neymar nu a fost menajat la debutul Cupei Mondiale şi a fost cel mai faultat jucător în  partida cu Elveţia. Vedeta Braziliei s-a resimţit la antrenamentul de marţi şi s-a pregătit separat acuzând dureri la glezna dreaptă. Până la urmă, Neymar şi-a liniştit suporterii şi a promis că va juca vineri.

După egalul cu Elveţia, brazilienii au neapărat nevoie de victorie împotriva naţionalei din Costa Rica. În şapte confruntări directe, Brazilia a învins Costa Rica în şase dintre acestea. Singura victorie a costaricanilor a fost la Jocurile Panamericane din 2011.

Nigeria – Islanda, ora 18.00,

Islanda visează cu ochii deschiși la o calificare istorică în optimile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal.

După egalul surprinzător cu Argentina, Islanda vrea prima victorie la Mondialul din Rusia. Nordicii nu se tem ca vor juca la Volgograd, pe o temperatură de peste 30 de grade.

În primul meci, Nigeria nu a impresionat contra Croaţiei. „Super Vulturii” au cel mai tânăr lot de la Cupa Mondială din Rusia şi, până acum, au depăşit de trei ori faza grupelor la turneele finale.

Serbia – Elveţia, ora 21.00

Serbia e la un pas de optimi dacă învinge în această seară Elveţia. Cele două adversare nu s-au întâlnit niciodată de la destrămarea Iugoslaviei.

Golul lui Kolarov le-a asigurat sârbilor un debut perfect pentru Mondial. Cu moralul ridicat, naţionala lui  Krstajici nu vrea să se oprească aici. O victorie cu Elveţia le-ar asigura calificarea în optimi pentru prima dată din 1998.

De partea cealaltă, elveţienii anunţă că vor juca doar la victorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: tvr.ro