Connect with us

Sport

Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Încep sferturile de finală

Published

on

Uruguay – Franța, de la ora 17.00, TVR 1 și TVR HD. Brazilia – Belgia, de la ora 21.00

Cavani poate fi surpriza pregătită Franței de Oscar Tabarez pentru confruntarea din sferturi. Accidentat în meciul cu Portugalia, El Matador s-a refăcut și a participat la ultimul antrenament al „celeștilor”. Brazilia caută al șaselea titlu suprem, în timp ce Belgia este calificată pentru a treia oară în istoria sa în sferturile de finală ale Cupei. „Diavolii roșii” au depășit o singură dată sferturile, în turneul din 1986, când drumul spre finală le-a fost blocat de Argentina.

Cavani este marele semn de întrebare pentru  Uruguay înaintea sfertului de finală cu Franța. Didier Deschamps: „Eu am pregătit echipa indiferent dacă joacă sau nu Cavani. Eu voi afla doar cu o oră înainte de meci dacă va evolua. Oscar Tabarez are cu siguranță și alte soluții. Stuani este un jucător excelent, a marcat 21 de goluri pentru echipa de club”.

Franţa a înscris de 4 ori în meciul din optimi contra Argentinei și are încredere în tripleta formată din  Griezmann, Giroud și Mbappe, chiar dacă Uruguay este recunoscută pentru apărarea sa.

Brazilia – Belgia, șocul zilei la Mondial!

Criticat pentru că se tăvăleşte prea mult pe jos ori de câte ori e faultat, Neymar este apărat de selectionerul Tite. „Pe mine mă face fericit să-l văd cum joacă și cum driblează. De multe ori, Neymar participă și în apărare”.

Sud-americanii au şi un bilanţ defensiv impresionant: un gol încasat în ultimele 9 partide şi doar 5 şuturi pe spaţiul porţii apărate de Alisson la acest Mondial.

Belgia ar putea pune mai multe probleme în derby-ul de la Kazan.

Europenii se bazează pe forța grupului, după ce în partida cu Japonia au revenit de la 0-2.

Roberto Martinez: „Jucătorii au arătat o bună mentalitate împotriva Japoniei. Nu a fost ușor să revenim în joc, dar am reușit. Există ceva special la această echipă și sper să reușim încă o partidă bună”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: tvr.ro

%d blogeri au apreciat: