Connect with us

Muzica si film

Cannes Film Festival 2023- Indiana Jones, în prim-plan

Published

on

Fotograful Cinemagia pe covorul roșu al celui mai important festival de film al lumii transmite poze de la Cannes

Cea de-a treia zi a ediției din acest an a Festivalului de la Cannes i-a avut în prim-plan pe protagoniștii și echipa filmului Indiana Jones și cadranul destinului.

Acum 15 ani, tot pe acest covor, Indiana Jones și Regatul Craniului De Cristal avea premiera mondială. Pentru Harrison Ford, este ultima oară când va purta legendara pălărie stil Fedora — iată că după Han Solo, i-a venit rândul și lui Indy să se retragă în mare stil.

Este, de altfel, și primul film din serie care nu a fost regizat de StevenSpielberg, ci de James Mangold, un regizor pentru care nu este o noutate să continue povestea unor personaje legendare (The Wolverine, Logan).

Bulevardul din fața Palatului festivalului de la Cannes a fost împânzit de fanii care au venit sperând să poată întâlni staruri precum Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, sau Mads Mikkelsen. Cei care au venit pentru Antonio Banderas au fost probabil dezamăgiți, pentru că acesta a fost marele absent al zilei.

Imaginile sunt realizate de Alexandra Fechete, fotograf acreditat de Festival, iar Cinemagia deține drepturile exclusive de publicare.

sursa: cinemagia.ro

%d blogeri au apreciat: