Connect with us

Regional

Captură de droguri la Drobeta Turnu-Severin

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți au prins în flagrant un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, având asupra lui 102 pastile Ecstasy și 33 grame de canabis.

Published

on

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți informează că, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie 2017, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, sub supravegeherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Mehedinți, și având suportul tehnic asigurat de către Biroul de Operațiuni Speciale Mehedinți, au prins în flagrant un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, având asupra lui 102 pastile Ecstasy și 33 grame de canabis.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că pastilele de Ecstasy au fost primite prin colet din Germania, iar cantitatea de canabis a fost achiziționată din țară.

Au fost efectuate în continuare 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, iar în urma acestor activități au fost reținute, pentru 24 ore, 2 persoane.

În continuare se efectuează cercetări pentru infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc și mare risc.