Connect with us

Evenimente

Caracal. Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime (audio)

Published

on

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în această după amiază ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului. „Din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie.”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Procurorii DIICOT care anchetează cazul de la Caracal au declarat că nu vor să ascundă niciun detaliu al anchetei, dar vor să protejeze familiile victimelor. Ancheta în cazul de la Caracal avansează dificil, pentru că la locuinţa suspectului trebuie cercetată amănunţit o suprafaţă foarte mare. Este ceea ce a spus, astăzi la Caracal, adjunctul şefului DIICOT, Giorgiana Hosu, într-o primă declaraţie publică legată de mersul cercetărilor:

Analizele ADN demonstraseră deja că inelul şi firele de păr găsite în maşina bărbatului aparţin Alexandrei Măceşanu. Primele rezultate ale analizelor de laborator confirmă şi faptul că dinții și fragmentele osoase găsite în casă lui Gheorghe Dincă sunt de om.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: