Connect with us

Evenimente

Cardurile de energie

În judeţele Alba , Argeş ,Teleorman, Bacău, Bihor, Ilfov , precum şi în Capitală Poşta Română a început să distribuie cardurile de energie

Published

on

În judeţele Alba , Argeş ,Teleorman, Bacău, Bihor, Ilfov , precum şi în Capitală Poşta Română a început să distribuie cardurile de energie în valoare de 700 de lei . Potrivit ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloş , astăzi vor ajunge la oameni 362 de mii de carduri , iar mâine vor pleca alte 132- ouă de mii – în judeţele Brăila, Covasna, Giurgiu, Vâlcea şi Botoşani. El a dat asigurări că toţi beneficiarii de ajutoare de încălzire vor primi acest ajutor , iar cei care se consideră neîndreptăţiţi pentru că nu au fost incluşi pe lista beneficiarilor , pot să se adreseze primăriei de domiciliu sau pot suna la call center 031.9966 pentru clarificarea situaţiei .
În total , 4 milioane de români , cu venituri lunare de pănă la 2 mii de lei vor primi cardurile de energie , cu ajutorul cărora vor putea face plăţi în contul facturilor de electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat , butelie, lemn de foc, păcură, peleţi şi alte materiale de încălzire .