Connect with us

Muzica si film

Carlos Santana își cere scuze pentru afirmațiile făcute despre Beyoncé

Carlos Santana a câștigat cu formația sa premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului în 2000-„Supernatural”.

Published

on

Legendarul chitarist Carlos Santana și-a exprimat ieri regretele și a lăudat-o pe artista americană Beyoncé, după ce sugerase că aceasta a meritat să piardă în fața britanicei Adele în competiția pentru câștigarea premiului Grammy-ul pentru cel mai bun album al anului, acordat duminică la Los Angeles.

Într-un interviu acordat Associated Press Australia, artistul a precizat că Adele merita să fie recompensată cu acest premiu prestigios deoarece ”este o cântăreață adevărată”.

„Cu tot respectul pentru sora noastră Beyoncé, ea e foarte frumoasă și este o plăcere să o privești, (însă) muzica ei este mai degrabă (o muzică) de tip modeling, o muzică pentru a purta o rochie. Adele nu apare cu toți dansatorii și recuzita, este suficient să fie acolo. Asta a și făcut, a cântat piesa și asta a fost, de aceea a câștigat”, a declarat chitaristul de origine mexicană.

„Comentariile mele despre Beyoncé au fost în mod regretabil scoase din context. Am cel mai mare respect pentru ea, ca artist și ca persoană „, a scris el pe Facebook. „Ea merită toate premiile câștigate. Cele mai bune urări pentru ea și pentru familia ei”, a completat el, citat de AFP.

Carlos Santana, liderul grupului Santana a câștigat cu formația sa premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului în 2000, cu „Supernatural”.

 

Sursa: Agerpres