Connect with us

National

CCIR a organizat Forumul Economic România – Israel

Published

on

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Ambasada Statului Israel în România au organizat, miercuri, 9 iunie, Forumul de Afaceri România – Israel, prilejuit de vizita oficială în România a E.S. domnul Reuven Rivlin, Președinte al Statului Israel.

„Acest seminar de afaceri este extrem de important. În timp ce discuțiile dintre guverne creează baza relațiilor oficiale, legăturile B2B și, în final, cele dintre oameni, sunt adevărata bază pentru un parteneriat vibrant între națiuni. Cooperarea economică Israel-România are un potențial extraordinar de a aduce mari beneficii reciproce ambelor țări. (…) În prezent există 137 de proiecte comune, la care participă 251 de companii israeliene și românești. Apreciem foarte mult sprijinul continuu al României pentru a ne asigura că Israelul este un partener deplin în toate programele relevante ale UE”, a declarat președintele Reuven Rivlin.

Potrivit datelor ONRC, volumul total al schimburilor comerciale România-Israel însuma 570,15 milioane de euro, la sfârșitul anului 2020. La nivelul lunii martie 2021, în România activau un număr de 8298 de companii israeliene, cu o valoare totală a capitalului social subscris de 64,04 milioane de euro, informează CCIR.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: