Connect with us

Sport

Ce scrie New York Times după partida Serena Williams – Simona Halep

Impresionat de prestaţia Simonei Halep s-a declarat şi celebrul antrenor Nick Bollettieri, care a ţinut să o felicite pe Simona

Published

on

Simona Halep a părăsit cu capul sus ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, după o partidă memorabilă jucată în faţa Serenei Williams, în faza sferturilor. În cronica meciului, New York Times a catalogat partida câştigată de liderul mondial în două ore şi 17 minute drept „una dintre cele mai bune ale sezonului”, lăudând prestaţia ambelor sportive.

„După ce i s-a opus puţină rezistenţă în primele patru tururi de la acest US Open, Serena Williams a dat peste vânt potrivnic în forma Simonei Halep, în sferturi.

Williams ar fi putut cu uşurinţă să cedeze după ce rapida şi ingenioasa Halep a forţat un al treilea set, trimiţând mingi câştigătoare menite să te dezechilibreze şi salvând numeroase mingi de break.

În schimb, Williams a rămas calmă, şi-a menţinut planul ofensiv şi a câştigat unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului din tenisul feminin cu 6-2, 4-6, 6-3”, notează cunoscuta publicaţie.

Impresionat de prestaţia Simonei Halep s-a declarat şi celebrul antrenor Nick Bollettieri, care a ţinut să o felicite pe constănţeancă după meci. Bollettieri, care de-a lungul carierei a lucrat inclusiv cu Serena Williams, s-a declarat convins că Halep va avea în viitorul apropiat şansa să câştige un turneu de Mare Şlem.

„Felicitări Simona Halep, Darren Cahill şi echipei pentru un foarte bun US Open! Cu siguranţă veţi avea şansa de a câştiga turnee de Mare Şlem”, a scris celebrul Nick Bollettieri pe Twitter.

 

sursa: prosport.ro

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON