Connect with us

Fapt divers

Ce te face sa fii respingatoare in functie de zodia ta

Impulsivitate, nehotarare, nesiguranta, indiferenta… iata ce trasaturi mai putin dezirabile are fiecare zodie.

Published

on

Berbec

Defectele zodiei tale cu siguranţă sunt impulsivitatea şi cheful permanent de ceartă, de aceea eşti uneori respingătoare. Cei din jurul tău se feresc de tine atunci când nu eşti în cea mai bună formă a ta, tocmai pentru a nu da curs unui adevărat scandal.
Taur
Te vaiţi destul de mult, iar cei din jurul tău vor renunţa la a te mai asculta la un moment dat. Pesimismul tău este respingător, nimeni nu şi-ar dori un prieten care nici măcar nu încearcă să zâmbească. Chiar dacă ai probleme, încearcă să le iei mai mult în râs!
Gemeni
Faptul că nu îţi recunoşti niciodată vina te face să fii respingătoare, cei din jurul tău simţind superioritatea pe care o transmiţi. Vorbeşti mult şi prost doar de dragul de a spune ceva şi de a părea că le ştii pe toate. Încearcă să renunţi la orgoliu dacă vrei să ai prieteni!
Rac
Oamenii te ocolesc pentru că nu eşti foarte sociabilă şi arăţi că nu ai încredere în tine deloc. Faptul că stai retrasă şi nu îţi spui niciodată punctul de vedere îi face pe cei din jurul tău să te creadă o fire slabă şi incapabilă de lucruri măreţe.
Leu
Eşti o fire invidioasă şi foarte rar faci complimente oamenilor din jurul tău, chiar dacă în sinea ta îi apreciezi. Eşti respingătoare şi prin faptul că de multe ori vorbesti fără să îţi pese de părerea nimănui sau că aşa poţi strica prietenii adevărate.
Fecioara
Eşti stresată tot timpul, iar agitaţia ta îi face pe cei din jur să te ocolească. În dragoste, gelozia şi posesiviatatea îţi pun iubiţii pe fugă, iar în plan social, critica exagerată te face respingătoare. Multele defecte prezentate sunt însă învinse de calităţi!
Balanta
Indiferenţa este cel mai mare defect al tău, iar cei din jurul tău simt că nu se pot baza pe tine şi te ocolesc. Te răzgândeşti mereu şi îi enervezi la maxim pe cei din jurul tău fără să îţi dai seama de acest lucru. În general, te laşi purtată de vânt şi eşti amabilă doar atunci când ai un interes.
Scorpion
Pui mereu răul în faţă şi eşti destul de prăpăstioasă, de aceea cei din jurul tău te evită de cele mai multe ori. Negativismul tău constant enervează la culme oamenii, pentru că nimeni nu îşi doreşte alături de el o faţă mereu încruntată.
Sagetator
Eşti o fire vulcanică, iar cei din jur sunt destul de speriaţi atunci când te au în preajmă. Vrei ca tu să decizi totul mereu, nelăsând pe nimeni să îşi spună punctul de vedere. Atunci când nu iese ceva aşa cum ai vrut, comportamentul tău este unul deloc potrivit.
Capricorn
Nesiguranţa de care dai dovadă de multe ori îi face pe cei din jur să te ocolească, lăsându-le impresia că nu eşti în stare de mare lucru. Nu îţi poţi tolera greşelile, dar acest lucru nu te face să fii mai ambiţioasă, ci din contră te închide în tine.
Varsator
Vorbeşti foarte mult şi îi obligi pe cei din jurul tău să facă ce vrei tu, iar asta nu este prea plăcut pentru ei. Nu le ştii pe toate şi este cazul să admiţi când greşeşti şi să încerci să înveţi de la alţii, doar aşa vei reuşi să te perfecţionezi.
Pesti
Eşti foarte lentă şi îi plictiseşti pe cei din jurul tău, nimeni nu vrea să piardă timpul aşteptând după tine. Chiar dacă la început eşti sfătuită să îţi schimbi stilul, pe parcurs oamenii vor renunţa să îşi mai bată capul cu tine!
sursa: eva.ro