Connect with us

Muzica si film

Cea mai amplă bătălie din istoria serialului Game of Thrones, încheiată după 55 nopţi de filmare

Cea de-a opta (şi ultima) luptă epică

Published

on

După 55 de nopţi, Game of Thrones a încheiat, în cele din urmă, filmările pentru cea mai amplă bătălie din istoria serialului, deja celebru pentru bătăliile sale epopeice.

Jonathan Quinlan, regizor asistent care a lucrat până acum la 20 de episoade, tocmai a publicat o imagine a unei felicitări dedicate actorilor şi echipei de filmare, odată cu finalizarea unei scene de luptă ce a durat 55 de nopţi de filmări. „Dedicată Dragonilor Nopţii”, scria pe felicitare.

„Pentru 55 de nopţi la rând. Pentru frigul, zăpada, ploaia, noroiul, murdăria din Toome şi vânturile din Magheramorne. Atunci când zeci de milioane din lumea întreagă vor vedea episodul peste un an, atunci se va şti cât de greu aţi muncit”, continua dedicaţia. „Şi nu vor şti cât de obosiţi eraţi sau cât de greu era să vă faceţi meseria la sub zero grade. Vor simţi însă că se uită la ceva nemaivăzut. Datorită vouă”. Scrisoarea era semnată „Producătorii”.

Chiar dacă această filmare în sine dublează timpul necesar pentru sezonul opt, s-ar putea totuşi să nu fie cea mai lungă bătălie din serial. Există încă o altă secvenţă de luptă care va trebui filmată înainte de încheierea sezonul 8.

Cu atât de mult timp şi atât de multă grijă pentru finalizarea Urzelii Tronurilor, parcă suntem nemulţumiţi că rezultatul final va apărea abia în 2019.

sursa: cinemagia.ro

%d