Connect with us

Sport

Cel mai frumos gol al sezonului 2014/2015

Zece candidați la titlul de cel mai frumos gol al sezonului 2014/2015 din toate competițiile

Published

on

Lionel Messi și Neymar da Silva, jucătorii echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, și Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, se află pe o listă de zece candidați la titlul de cel mai frumos gol al sezonului 2014/2015 din toate competițiile organizate sub egida Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), informează agenția spaniolă EFE.

Instituția care gestionează fotbalul european i-a preselecționat pe cei trei fotbaliști din Primera Division ca fiind cei mai buni jucători din sezonul trecut și vor fi votați de utilizatorii paginii web a site-ul oficial al UEFA până la data de 25 august, când va fi și anunțat numele câștigătorului.

Golul lui Cristiano Ronaldo este cel înscris în meciul cu Liverpool, de pe Anfield Road, în faza grupelor Ligii Campionilor, în urma unei pase a columbianului James Rodríguez.

Neymar a reușit, în opinia specialiștilor, cel mai frumos gol al său în meciul cu Paris Saint-Germain, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, pe Camp Nou, în timp ce Lionel Messi candidează cu un gol înscris în meciul cu Bayern Munchen, în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

Ceilalți candidați la cel mai frumos gol sunt: Robbie Muirhead (marcat pentru Scoția în fața Norvegiei), Kevin De Bruyne (pentru Wolfsburg în meciul cu Lille), Vasil Kobin (pentru Metalist Harkov cu Legia Varșovia), Aaron Ramsey (Arsenal cu Galatasaray), Mariam Abdulay (Belgia cu Țara Galilor), Antunes (Dinamo Kiev cu Everton) și Erik Lamela (Tottenham cu Asteras).