Connect with us

Regional

Cel mai mare eveniment de tineret din Craiova, ”Festivalul Voluntariatului”

Published

on

Sursă imagine: Voluntariat pentru comunitate/facebook

Asociația Națională de Sprijinire a Tineretului Ecologist din România, ANTER în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și Asociația Națională de Dezvoltare Continuă a Tineretului din România, organizează vineri, 12 august, în intervalul orar 17:00 – 22:00, cel mai mare eveniment de tineret din Craiova, ”Festivalul Voluntariatului”, ediția a V-a.

Activitățile se vor desfășura în Centrul Vechi, pe Esplanada “Frații Buzești”. Festivalul reunește peste 20 de ONG-uri locale și instituții publice de tineret, parteneri în proiectele cu și pentru TINEri, cu scopul de a promova importanța voluntariatului în comunitatea craioveană și de a cupla oportunitățile de voluntariat pentru tineret.

În cadrul festivalului, reprezentanții fiecărui ONG vor prezenta proiectele desfășurate, în derulare, dar și cele viitoare, prin materiale promoționale și activități specifice de și pentru tineret. Evenimentul se află sub egida Erasmus + și Corpul European de Solidaritate, având sprijinul necondiționat a peste 40 de voluntari internaționali și români.

%d blogeri au apreciat: