Connect with us

Fără categorie

Cel mai mare show dedicat industriei muzicale din România are loc in acest weekend la Craiova

Published

on

Evenimentul, care încheie cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional „Elena Teodorini”se va desfasura sambata si duminica (18 si 19 sept) in piata Mihai Viteazu din centrul orasului.

INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes sau The Motans sunt doar cativa dintre artistii care vor urca pe scena. Opera Română Craiova a pregătit și un program special pentru cea de-a doua zi a evenimentului.. Ivona Stănculeasa, consultant artistic al Operei Romane Craiova:

Accesul se va face în baza adeverinţei de vaccinare sau a unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore, respectiv 24 de ore înainte de eveniment.

Pentru desfasurarea acestui eveniment municipalitatea craioveana a dispus restrictii de circulatie până luni, 20 sept, la ora 06:00 pe strazile: Popa Şapcă, A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Romul si pe str. Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza. In situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: