Connect with us

Evenimente

Cel mai simpatic urs koala seamana cu David Bowie!

În Australia, a fost găsit un urs koala cu un ochi albastru şi unul maro, pe care medicul veterinar l-a numit David Bowie.

Published

on

                 În Australia, a fost găsit un urs koala cu un ochi albastru şi unul maro, pe care medicul veterinar l-a numit David Bowie. Tânăra femelă a fost lovită de o maşină în iunie şi în prezent se află sub tratament la Clinica veterinară din Beerwah, oraş situat în apropiere de Brisbane – a relatat canalul de televiziune australian ABC. Acest exemplar este unul deosebit de rar, întrucât la urşii Koala este neobişnuit să aibă ochii de culori diferite – a afirmat Sharon Griffiths, medicul veterinar care îl îngrijeşte. Doctoriţa l-a numit pe ursuleţ David Bowie, după numele celebrului cântăreţ care avea ochii de culori diferite. După vindecare, Bowie, femela Koala va fi lăsată în libertate. Potrivit doctoriţei, vederea lui Bowie nu a avut de suferit în urma accidentului. Astfel de cazuri se întâlnesc rar la oameni, însă sunt frecvente la iepuri şi la pisici.

103067919_This_undated_handout_photo_received_from_Australia_Zoo_on_July_12_2016_shows_a_koala_named-xlarge_trans++BjUG_F_1fNQxkCyrmqS2U7RxN3k0gyKMaHVGwcklXbA

landscape-1452522826-david-bowie-5

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: