Connect with us

Evenimente

Cele mai BUNE tratamente naturiste împotriva arsurilor la stomac

Pentru a scapa de aceste senzații specialistii in nutitie ne recomanda câteva dintre cele mai eficiente remedii.

Published

on

Arsurile la stomac provoacă o stare extrem de neplăcută de disconfort pe parcursul întregii zile. Pentru a scapa de aceste senzații specialistii in nutitie ne recomanda câteva dintre cele mai eficiente remedii:

Zeama de cartofi- este un excelent remediu naturist care ne poate scăpa rapid de arsurile la stomac. Este foarte simplu de preparat, tot ce trebuie sa facem este sa stoarcem un cartof crud la storcător, iar apoi sa bem imediat zeama rezultată . Daca facem acest lucru în fiecare dimineață, timp de două săptămâni, arsurile vor fi doar o amintire.

Infuzia din rădăcină de nalbă mare

Această infuzie o să elimine rapid arsurile de la stomac. Se bea o cană cu infuzie din rădăcină de nalbă mare, în fiecare seară, înainte de somn.

Dacă ai arsuri la stomac, poți încerca și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă rece și consumă, cu gurițe mici, băutura rezultată. O să dea rezultate grozave.

Și sâmburii de migdalele s-au dovedit a fi un remediu grozav pentru arsurile la stomac. Merită să încercati și aceast remediu naturist.

Ceaiul de busuioc este si el eficient. În plus, în cazul arsurilor stomacale este bine ca după fiecare masă principală a zilei să bem câte 50 de ml de ceai de busuioc.

Indicat în arsurile stomacale este și ceaiul de măghiran. Se pune o linguriţă de plantă uscată de măghiran într-o cană de apă clocotită, timp de 15 minute. Este indicat să bem trei căni în 24 de ore.

 

Sura: clicksanatate.ro