Connect with us

Fapt divers

Cele mai noi zvonuri despre iPhone 7

Zvonurile despre iPhone 7 au ieșit la iveală chiar înainte ca iPhone 6S să fie lansat.

Published

on

» Probabil va fi numit iPhone 7

Bazat pe nomenclatura istorică a companiei Apple despre generațiile iPhone, este foarte probabil ca următorul dispozitiv mobil să fie numit iPhone 7. La fiecare doi ani, Apple a folosit o numărătoare pentru a-și numi telefonul, acest lucru întâmplându-se încă de la iPhone 3G. Următoarele generații au fost numite iPhone 4, apoi 5, iar cel mai recent 6, fiecare dintre acestea cu câte o ediție „S” în fiecare an. De aici reiese că, smartphone-ul high-end pe care Apple îl va lansa anul acesta se va numi iPhone 7.

 

» iPhone 7 se va lansa în două variante, de dimensiuni diferite

Vom vedea probabil iPhone 7 standard, cu același ecran de 4.7 inchi, ca cel de la iPhone 6S, și un iPhone 7 Plus cu un ecran de 5.5 inchi, precum cel de la iPhone 6S Plus. Este puțin probabil ca Apple să retragă unul dintre cele două dispozitive mobile.

 

» Acesta va semăna foarte mult cu iPhone 6/6S

Conform celor de la 9to5Mac, din punct de vedere al designului, iPhone 7 va fi foarte asemănător cu ceea ce vedem la iPhone 6/6S, însă cu două excepții semnificative. Acele excepţii includ un modul de cameră plat, în comparaţie cu generaţia de cameră pe care o vedem pe iPhone 6 şi benzi pentru antenă cu un alt aspect. Într-adevăr, zvonurile provin de la francezul Steve Hemmerstoffer, pe site-ul său Nowhereelse. Acesta prezintă aici concepturile de design pentru iPhone 7, care arată exact la fel ca cel al generației iPhone 6.

 

» Dispozitivul iPhone 7 va fi mai subțire

iPhone 7 va fi mai subțire decât iPhone 6S, conform celor de la Fast Company. Asta ar fi una dintre principalele motive pentru care Apple va renunța la mufa pentru căști, pentru a face dizpozitivul mai subțire, dar nu ne-ar surprinde ca iPhone 7 să fie mai subțire doar de dragul de a fi subțire.

 

» Va avea o cameră foto cu lentile duble, caracteristică valabilă însă doar pentru iPhone 7 Plus

O cameră cu mai multe module de la Linx, o companie care produce camere pentru dispozitive mobile, cumpărată recent de Apple. iPhone 7 ar putea avea o cameră foto cu lentile duble, potrivit unui raport oferit de analistul Apple Ming-Chi Kuo, dar este neclar cum de doar modelul mai mare va avea o cameră nouă.

Imagini au apărut arătând un modul de cameră cu două lentile pentru iPhone 7, postate blogul Apple taiwanez, Apple Club.tw. Există deja un concept pentru iPhone 7, cu un fragment de cameră care este suficient de mare pentru a asigura o compatibilitate între design și camera cu două obiective. O cameră cu două lentile ar putea ajuta la un zoom mai bun și iluminare redusă și diluată.

 

» Camera nu va mai avea umflătura

Camera foto „wart” (numită de multă lume astfel) ar putea dispărea în cele din urmă o dată cu lansarea iPhone 7. Conform MacRumors, Apple folosește o cameră mai mică, care ar permite camerei foto să stea lipită de spate. Camera mare de pe iPhone 6 și 6S a adus multe plângeri în legătură cu design-ul telefonului.

 

» Nu va fi făcut din metal

Toate iPhone-urile 5, 5S, 6 și 6S au fost create din aluminiu. Iphone 7 s-ar putea să fie produs dintr-un alt material. Până acum, Apple a folosit trei materiale principale pentru iPhone – plastic, sticlă și metal. Acum, iPhone 7 ar putea fi făcut dintr-un „material misterios, din noi materiale combinate”.

 

» Plasticul de pe spate nu va mai fi vizibil

Bandele de pe spate nu vor mai exista. Aceste dungi plastice de pe spate, care sunt prezente pe spatele iPhone 6 și 6S (ca de altfel şi la modelele Plus) ar putea să dispară de pe iPhone 7, conform celor de la DigiTimes. Totuşi,  unele zvonuri recente de pe site-urile chinezești: CN Beta și Phone Arena, sugerează că, benzile de pe spate vor apărea și pe noul telefon, dar nu vor mai fi la fel de vizibile. Sunt necesare pentru telefoanele din metal de la iPhone pentru a avea semnal la telefon, deoarece aluminiu de la carcasă acționează ca o barieră împotriva semnalului.

 

»  Nu va mai avea mufa pentru căști

Următorul iPhone nu va avea mufă pentru căști, conform celor de la Apple Insider din Japonia. Imagini dezvăluite cu modul în care va arăta iPhone 7 au ajuns pe internet şi sugerează că mufa pentru căști nu va mai exista pe iPhone 7. Asta înseamnă că, pentru a asculta muzică, vom folosi mufa de încărcare sau o altă soluție ar fi să folosim căști bluetooth.

 

» Ar putea avea două difuzoare

Un al doilea difuzor ar putea veni în locul mufei pentru căști, conform celor de la MacRumors. Aceeași imagine care arată cum mufa pentru căști va dispărea de pe iPhone 7, arată un loc pentru un nou difuzor. iPhone 6S are doar un difuzor pe partea dreapta jos. Dacă Apple chiar vrea să renunțe la mufa jack, ar putea de altfel să folosească spațiul lipsă pentru altceva folositor.

 

» Va avea căști cu introducere în mufa de încărcare

Următoarele căști ar putea fi introduse în mufa de încărcare. Dacă iPhone 7 nu va avea mufă jack, asta înseamnă că EarPods de la Apple, care vin cu telefonul, vor trebui introduse în mufa de încărcare. Așa că, probabil vom vedea căștile EarPods cu mufă de încărcare, aşa cum indică şi informaţiile celor de 9to5Mac.

 

» Noile căști ar putea avea funcție de anulare a zgomotului

Noul iPhone 7 ar putea avea căști cu funcție de anulare a zgomotului, cu un software special și cu componente audio mai bune pentru a putea merge mai bine introduse în mufa de încărcare, conform celor de la Fast Company.

Iphone 6 are deja această funcție pentru a nu se mai auzi sunetele ce te înconjoară atunci când vorbești la telefon.

 

» Ar putea fi încărcat doar cu un încărcător wireless

Am putea să încărcăm noul iPhone 7 doar cu un încărcător wireless, conform celor de la Fast Company. Încărcarea wireless ar putea fi o nouă îmbunătățire pe care am putea-o vedea pe iPhone 7, acum că am aflat că mufa de încărcare va fi folosită pentru căști.

 

» Va fi rezistent la apă

Noile componente combinate cu o lipsa mufei jack ar face ca noul iPhone 7 să fie cel mai rezistent iPhone la apă, conform celor de la DigiTimes.

 

» Va avea noul procesor Apple A10

Ca fiecare iPhone lansat până acum, iPhone 7 va avea un nou chip, ce se va numi A10, conform celor de la Cult of Mac. iPhone 6S are chipul A9 şi este cel mai puternic telefon existent la această oră, iar A10 ar trebui să fie mult mai puternic și mult mai eficient. De asemenea, are capacitatea de a oferi iPhone 7 o mai bună performanță telefonică, ceea ce înseamnă că va avea o recepție mai bună, și o conectivitate mai bună ca iPhone-ul anterior.

 

» Apple va prezenta următorul dispozitiv în luna septembrie

La fel ca celelalte modele, Apple va anunța cel mai probabil iPhone 7 la începutul lunii septembrie. Mai mult decât atât, acesta ar trebui să fie lansat pe piață la o săptămână sau chiar două după prezentare.

 

» Va costa cel puțin 650 de dolari

iPhone 6 a costat în medie 649 de dolari, iar iPhone 6S Plus a costat 749 de dolari. Mai toate iPhone-urile avut aproximativ acelaşi preţ, motiv pentru care credem că Apple va avea același preţ şi în cazul iPhone 7.

Continue Reading

ULTIMA ORA

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: