Connect with us

Evenimente

Cele mai norocoase 6 zodii in 2016!

Tu esti unul dintre norocosii anului 2016?

Published

on

1. Rac
Pentru tine, surprizele par să nu mai cunoască nici o limită. Că vine vorba de zile bune, că vine vorba de zile mai puțin bune, familia ta pare să nu te lase nici măcar o clipă să treci singur prin acestea, iar acest lucru este, cu siguranță, unul bun. Dacă până acum starea ta amoroasă nu se număra printre motivele de laudă, ei bine, placa se schimbă. Se pare că o persoană care te va face să îți schimbi total părerea despre relații, își va face apariția în viața ta și o să ajungeți să vă propuneți planuri mărețe împreună, o mare parte din ele reușind să le și realizați până la sfârșitul verii.

2. Fecioară
Anul 2016 este anul oportunităților pentru tine. La fiecare pas vei găsi câte un trifoi cu patru foi și toate călătoriile pe care vei avea ocazia să le faci îți vor aduce experiențe care te vor ajuta în carieră, și nu numai. În schimb, scordă atenție persoanelor din jur, deoarece există unele riscuri, ca în urma succeselor pe care le vei avea în acest an, să ajungi să fii invidiată de cei la care te aștepți mai puțin.

3. Pești
Se pare că semnul tău zodiacal este unul dintre cele mai norocoase în noul an. Bugetele tale vor cunoaște creșteri semnificative și vei găsi chiar metode prospere de a-i investi. Dacă anul 2015 s-a încheiat cu unele conflicte, poți sta liniștită; încă de la începutul lunii ianuarie lucrurile au început să revină la normal și unele promisiuni primite din partea prietenelor vor prinde contur. Vei păși încrezătoare în noi direcții, iar acest lucru nu va rămâne neobservat.

4. Taur
Noul an îți va aduce un plus de energie și vei găsi cele mai bune metode de a profita de acest lucru. În ceea ce privește cariera ta, aceasta va găsi căi de înflorire și îți va aduce venituri considerabile care îți vor permite să-ți petreci concediul într-o locație la care visai de multă vreme. Prin diverse călătorii pe care le vei face, vei avea numeroase ocazii de a te dezvolta personal; să nu le privești cu teamă, ba din contră, pășește curajoasă înspre ele și nu vei avea nimic de pierdut.

5. Leu
Anul acesta vei avea parte de oportunități de câștig tentante. Nu te grăbi să profiți la prima vedere de acestea, ci acordă-le mare atenție pentru a găsi cea mai bună formă de a te bucura de ele. În ceea ce privește relația de cuplu, aceasta va cunoaște o perioadă de liniște. Pornirile nebunești par să nu mai fie la fel de prezente ca în alte dăți însă acea „flacără” interioară nu va fi afectată nici de cea mai mică adiere de vânt.

6. Vărsător
Legătura emoțională cu partenerul tău va fi mai puternică ca niciodată și planurile voastre de viitor vor începe să devină tot mai serioase. Vei găsi noi proiecte în care să te implici și prin intermediul acestora vei cunoaște persoane care vor avea pasiuni comune cu ale tale, lucru care vă va ajuta să întemeiați legături frumoase de prietenie. Banii nu vor fi un impediment în acest an, trebuie doar să acorzi atenție obiectivelor pe care ți le propui să le atingi, să le prioritizezi, apoi totul va merge ca pe roate.

 

sursa: yve.ro