Connect with us

Muzica si film

Celine Dion, dezvăluiri tulburătoare despre boala de care suferă

Published

on

Celine Dion se confruntă cu o afecțiune gravă, care i-a transformat complet viața. Într-un interviu tulburător, cântăreața a mărturisit că a avut spasme musculare atât de intense încât i-au fracturat coastele, conform The Guardian.

Anul trecut, artista canadiană a dezvăluit că suferă de o ”tulburare neurologică rară”, care a forțat-o să-și anuleze toate concertele. Aparițiile sale publice au devenit extrem de rare. Una dintre puținele ocazii recente, în care a fost văzută, a fost la Premiile Grammy, din februarie, unde a înmânat premiul pentru cel mai bun album al anului lui Taylor Swift.

Pentru a face față simptomelor, Celine Dion urmează un regim riguros de terapie fizică și vocală, cinci zile pe săptămână. În fața acestei provocări, ea a ales să lupte cu determinare și să colaboreze cu o echipă medicală dedicată. Scopul său este să revină la viața activă și să își recâștige forța.

În documentarul ”I Am: Céline Dion”, ea vorbește despre lupta cu această boală, oferind o perspectivă sinceră și detaliată asupra provocărilor pe care le înfruntă zilnic. Într-un anunț pe rețelele sociale, artista a subliniat că filmul prezintă o privire onestă asupra vieții sale afectate de această afecțiune debilitantă.