Connect with us

National

Centrul Judeţean de Excelenţă Dolj îşi selectează elevii

Sâmbătă, 23 septembrie, are loc selecţia finală a elevilor cu performanţe notabile obţinute la concursurile şcolare, pe materii, la secţiunile „ştiinţelor exacte” pentru Centrul Judeţean de Excelenţă (CJE) Dolj.

Published

on

Sâmbătă, 23 septembrie, va avea loc selecţia finală a elevilor , pentru anul şcolar 2017 – 2018,  cu performanţe notabile obţinute la concursurile şcolare, pe materii, la secţiunile „ştiinţelor exacte” pentru Centrul Judeţean de Excelenţă (CJE) Dolj,  la Colegiul Naţional „Carol I”.

Director Centrul Judeţean de Excelenţă Dolj – Prof. Luminița Popescu

Centrul Judeţean de Excelenţă Dolj, înființat în anul 2015,  reprezintă instituția care îi pregăteşte pe copiii merituoşi pentru carieră. Pînă în acest moment, sunt înscrişi 475 de elevi, cuprinşi în clasele a IV-a – a XII-a.

În urmă cu doi ani, începea derularea ambițiosului proiect, cel conform căruia cei mai buni elevi din clasele a IV-a – a XII-a, erau cuprinşi într-un program de pregătire, în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă Dolj. Prioritari au fost şi sunt copiii care au obţinut rezultatele remarcabile la Olimpiadă faza naţională şi judeţeană, la „ştiinţele exacte”.

Cursurile sunt desfăşurate sâmbăta şi ţin cont de fiecare an de studiu – de la trei – patru ore, pentru cei mai mici, până la şase ore în ceea ce-i priveşte pe cei din clasele mari.

Proiectul beneficiază de sprijinul Inspectoratul Şcolar Judeţean, Consiliul Judeţean Dolj, Consiliul Local Municipal Craiova, Prefectura Dolj, etc.

%d blogeri au apreciat: