Connect with us

Evenimente

Cercetări în cazul morții lui Condrea (audio)

Compania Hexi Pharma nu este „caz de securitate naţională”, iar Dan Condrea – patronul firmei nu a fost supravegheat

Published

on

Martori ai accidentului în care şi-a pierdut viaţa patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, au fost audiaţi, astăzi, la Parchetul General. După o discuţie de aproximativ două ore cu procurorul de caz, unul dintre martori, Gabriela Pelin a povestit jurnaliştilor că odată ajunsă la faţa locului, a anunţat poliţia şi a căutat eventuale victime :

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit duminică seara după ce a intrat cu maşina într-un copac pe un drum judeţean în apropiere de Bucureşti. După cum ne-a transmis redactorul RRA, Diana Surdu, în paralel cu investigarea morţii lui Dan Condrea, Parchetul General efectuează cercetări şi în dosarul companiei Hexi Pharma acuzată că ar fi furnizat spitalelor dezinfectanţi diluaţi. Ambele cazuri sunt instrumentate de acelaşi procuror.

Compania Hexi Pharma nu este „caz de securitate naţională”, iar Dan Condrea – patronul firmei nu a fost supravegheat, a răspuns SRI la solicitarea Comisiei de Control al activităţii acestui serviciu. Potrivit unui comunicat al Comisiei, problematica generală a infecţiilor intraspitaliceşti a reţinut atenţia SRI în contextul investigării unor deficienţe sistemice în domeniul sănătăţii. Astfel, lucrătorii serviciului au obţinut şi valorificat date şi informaţii inclusiv cu privire la activităţi ilicite ale mai multor persoane fizice şi entităţi comerciale, printre care şi firma Hexi Pharma, respectiv responsabili din cadrul acesteia. Datele care puneau în evidenţă săvârşirea unor fapte cu caracter penal au fost valorificate prin informarea organelor de urmărire penală, precizează comunicatul.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: